Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Pizzadeg | ||
| 2 msk | Solrosolja | |
| 25 g | Jäst | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 2,5 dl | Vatten | |
| 6 dl | Vetemjöl | |
| Tomatsås | ||
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 780 g | Finkrossade Tomater Basilika | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 tsk | Salt | |
| 0,5 msk | Honung | |
| Toppings | ||
| 1 st | Persilja | |
| 100 g | Salami pålägg | |
| 200 g | Mozzarellaost | |
| 100 g | Ruccolasallat | |
| 100 g | Röror | |
| 100 g | Parmesanost | |
| 100 g | Pilgrimsmusslor | |
| 150 g | Lufttorkad Skinka | |
| Pizzasallad deluxe | ||
| 1 tsk | Italiensk Salladskrydda | |
| 200 g | Vitkål | |
| 2 msk | Rödvinsvinäger | |
| 3 st | Morötter | |
| 70 g | Ruccolasallat | |
Värm upp vatten till 37 grader. Smula jästen i bunke och häll över lite av vattnet över jästen och rör runt tills det är upplöst. Häll i resten av vattnet och tillsätt salt och olja. I med vetemjölket, lite i taget. Vispa tills det blivit en fin deg, gärna med elvisp. Låt jäsa i cirka 45 minuter under bakduk.
Mjöla och knåda degen på bord tills den är smidig. Kavla ut degen i den form som du vill ha den i och lägg på bakplot eller pizza-former.
Tomatsås Stek löken i smör tills den blivit mjuk, slå på tomaten och låt puttra med kryddorna.
Pizzasallad Riv kålen och morötterna blanda alla ingredienser och låt stå en stund. Blanda i Ruccolan precis innan servering så det inte blir blöt.
Pizza Grunda med tomatsåsen och släng sedan på alla dina favorittoppings. Kör i ugnen på hög värme ca 250 grader tills pizzabotten fått fin färg.

71,00 kr /l

99,00 kr /kg

217,27 kr /kg

39,74 kr /kg

19,67 kr /kg

21,95 kr /st

236,67 kr /kg

135,60 kr /kg

291,54 kr /kg

187,94 kr /kg

473,00 kr /kg

575,00 kr /kg

491,25 kr /kg

28,50 kr

18,48 kr /kg

13,95 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

111,90 kr /kg

139,80 kr /l