Gå vidare till huvudinnehåll
Cannelloni med getost
Hemmakock

Cannelloni med getost

45 minEnkelt
250,70 kr
4 portioner 45,76 kr per portion
Relativt lättlagad cannellonirätt, där man använder färska lasagneplattor istället för cannellonirör.

0,5 dlValnötter
720 gTomatsås, (6 dl)
100 gRiven Gratängost, (2 dl)
2 mskRussin
400 gFärska lasagneplattor, (10 plattor)
50 gRuccolasallat
150 gGetost, Chevre
150 gKvarg 10 procent, (1,5 dl)
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200°C.

2

Skär bort kanterna på getosten. Mosa. Hacka ruccola och valnötter grovt.

3

Blanda getost, ruccola, kesella, russin och valnötter.

4

Gör tomatsås av något slag, och låt koka upp. Lägg fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop.

5

Lägg i en ugnssäker form. Häll på tomatsås + riven ost. Grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter. Servera med sallad. En normalstor ugnsform rymmer ungefär 5 portioner.