Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Tillbehör | ||
| 0,25 st | Aluminiumfolie | |
| Sommarsallad | ||
| 75 g | Rödlök | |
| 150 g | Sugarsnaps | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 tsk | Vit balsamvinäger | |
| 50 g | Salladsmix | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 tsk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 125 g | Rädisor | |
| 1 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 140 g | Gul lök | |
| 500 g | Torskfilé Färsk | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| 700 g | Färskpotatis | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 3 krm | Svartpeppar Malen | |
Fiskknyten: Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta potatisen och skär dem i ½ cm tjocka skivor. Förkoka potatisskivorna ca 5-7 min i saltat vatten. Skala och skiva gul lök och vitlök. Grovhacka dillen.
Gör 4 st stora folieark. Ett
är att lägga ett dubbelt lager med folie i botten så blir den mer värmetålig. Lägg potatisskivor i botten av varje folieark och en bit torsk(ta bort eventuella ben i torsken) ovanpå. Fördela lök och dill över fisken (spar dill till salladen). Salta och peppra ordentligt och vik upp foliet så att det blir som en skål. Häll över grädde i varje paket och vik ihop. Sätt in fiskpaketen i ugnen ca 20 min.
Sallad: Skölj och dela rädisor och salladsärtor. Skala och skiva rödlöken. Blanda ihop med salladsmix och hackad dill. Ringla över lite olivolja och vinäger.
Servera fiskknytena med sommarsalladen.

30,00 kr /kg

246,33 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

56,30 kr /kg

189,50 kr /kg

19,67 kr /kg

2 Torskrygg Skrei med Skinn MSC
472,50 kr /kg

697,50 kr /kg

1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
22,17 kr /kg

69,00 kr /l

1,58 kr /m

29,17 kr /kg

187,80 kr /l

34,50 kr

1 Olivolja Delicato Extra Virgin
127,33 kr /l