Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 dl | Havregryn Glutenfri | |
| 1 krm | Kanel Malen | |
| 2 krm | Vaniljpulver | |
| 1 dl | Kokosmjölk | |
| 2 msk | Riven kokos | |
| 2 st | Ägg | |
| 50 g | Smör | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 3 msk | Solroskärnor | |
| 50 g | Mandelmjöl, 1 dl | |
| 1 tsk | Bakpulver | |
| 1 dl | Bovetemjöl | |
| 2 msk | Honung Flytande | |
| 1 st | Banan | |
| 30 g | Dadlar Färska | |
Värm ugnen till 175 grader.
Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke.
Vispa upp äggen.
Mosa bananen med honungen.
Grovhacka dadlarna.
Smält smöret och blanda med kokosmjölken.
Tillsätt ägg, den mosade bananen, hackade dadlar och smörblandningen i mjölblandningen. Blanda om och låt svälla i 5 min.
Fördela smeten i ca 10 st muffinsformar.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 min.
Bild:
Nurlan Emir

31,50 kr /kg

8 995,00 kr /kg

51,80 kr /l

107,50 kr /kg

3,25 kr /st

78,60 kr /kg

205,00 kr /kg

91,90 kr /kg

21,63 kr /kg

104,88 kr /kg

823,75 kr /kg

145,00 kr /kg

158,53 kr /kg

77,78 kr /kg

111,90 kr /kg
