Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 200 g | Svarta oliver utan kärnor | |
| 2 msk | Vetemjöl | |
| 300 g | Saltgurka | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 400 g | Kabanoss | |
| 1 kg | Fläskfile Färsk | |
| 6 dl | Havrebaserad matlagning | |
| 2 dl | Havredryck Naturell | |
| 0,5 st | Färsk Chili | |
| 2 dl | Syltlök | |
| 2 st | Köttbuljong | |
| 1 msk | Frysta blandade örter | |
| 2 tsk | Råsocker Strö | |
Putsa fläskfilen och skär den i 2 cm stora bitar. Skär korven i 3-4 cm långa bitar. Bryn korven utan fett och lägg över den i en gryta. Bryn fläskfilen i det fett som finns i pannan och lägg sedan över i grytan. Tillsätt havregrädden. Smula ner buljongtärningarna. Rör ut mjölet i havredrycken och tillsätt blandningen. Krydda med kryddörter, socker och peppar. Sjud under lock i 10 mnuter. Skiva chilin och skär paprikan i strimlor. Lägg dem i grytan. låt sjuda ytterligare ett par minuter. Skär till sist gurkan i strimlor och lägg den i grytan tillsammans med oliver och syltlök. Servera ris.

240,91 kr /kg

37,50 kr

69,83 kr /kg

172,50 kr /kg

198,18 kr /kg

42,00 kr /l

19,95 kr /l

238,00 kr /kg

134,21 kr /kg
1 Frysta Italienska Örter Findus
0,00 kr /kg

8,98 kr /kg

34,50 kr

3,99 kr /l

49,00 kr /kg



