Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 0,5 st | Romansallat | |
| Guacamole | ||
| 0,5 st | Lime | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Avokado | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 st | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Quesadillas | ||
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,75 tsk | Salt | |
| 320 g | Tortilla Wrap | |
| 500 g | Nötfärs | |
| 1 tsk | Spiskummin | |
| 1 tsk | Paprikakrydda | |
| 150 g | Riven Ost | |
| 1,5 tsk | Torkad oregano | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,25 tsk | Strösocker | |
| 230 g | Tacosås | |
Sätt ugnen på 100 grader.
Guacamole: Mixa samman avokadokött, en liten vitlöksklyfta, olja och limeskal- och saft till en röra med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Quesadillas: Bryn färsen i olja tillsammans med paprikapulver, spiskummin, oregano, socker, salt och peppar på medelhög värme.
Lägg ut 4 av tortillabröden på en skärbräda och bred ett jämt lager av tacosås på varje bröd. Fördela färsen ovanpå och strö över riven ost. Lägg de andra 4 bröden över och tryck ihop.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek varje tortilla ca 2 min på varje sida så att de blir fint gyllene. Förvara dem i ugnen medan du gör resten.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen.
Dela varje tortilla i 4 tårtbitar och servera tillsammans med guacamole och strimlad sallad.
Näringsvärde: 786 kcal, 43 g protein, 46 g fett, 48 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

110,83 kr /kg

42,02 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

48,44 kr /kg

144,00 kr

193,00 kr /kg

69,35 kr /kg

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr

217,27 kr /kg

1 014,71 kr /kg

924,24 kr /kg

863,51 kr /kg

6 990,00 kr /kg

22,95 kr /kg

