Gå vidare till huvudinnehåll
Mustig köttgryta med champinjoner och ädelost
Samarbete

Mustig köttgryta med champinjoner och ädelost

30 minEnkelt
331,20 kr
4 portioner 60,06 kr per portion
Mustig köttgryta med ädelost och champinjoner.

1,5 dlVatten
140 gBacon Skivat
1 tskTimjan
2 mskOxfond
1 krmSvartpeppar Malen
500 gGrytbitar Nötkött
140 gÄdelost
8 stSchalottenlök
2 dlMatlagningsgrädde
1 krmSalt
1 stRöd Paprika
10 stFärska champinjoner
Instruktioner
1

Skär lök, bacon och paprika i bitar och fräs tillsammans med champinjonerna i en gryta.

2

Lägg upp på fat och bryn köttet i samma gryta. Häll på vatten och fond, låt koka under lock. Mot slutet av kokningen tillsätt baconfräset, grädde och timjan och ädelost.

3

Smaksätt med salt, peppar och eventuellt mer fond.

Servera med ris och grönsallad.