Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Mangosalsa | ||
| 1 st | Mango | |
| 1 st | Chilipeppar Färsk | |
| 1 msk | Limejuice - råpressad | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 2 st | Schalottenlök | |
| 0,5 st | Koriander - färsk | |
| Räkor | ||
| 1 kg | Frysta räkor | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 st | Lime | |
| 4 msk | Olivolja | |
| 4 klyfta | Vitlök | |
Tina räkorna
Finhacka tomat, lök, chili och mango. Blanda samman.Tillsätt olivolja, en skvätt lime och färsk koriander.
Hacka vitlöken och fräs den försiktigt i olivoljan. Tillsätt räkorna, salta och låt dem värmas i pannan i cirka 1 minut.
Servera med en lime-klyfta.
Bild:
Susanna Livijn Wexell

88,67 kr /kg

198,00 kr /kg

59,75 kr /l

143,80 kr /kg

51,80 kr /kg

269,50 kr /kg

189,83 kr /kg

52,66 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg