Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Garnering | ||
| 2 msk | Bladpersilja - färsk | |
| 100 g | Svenska Äpplen | |
| Dressing | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 1 dl | Vispgrädde | |
| 0,5 dl | Äkta Majonnäs | |
| Sallad | ||
| 50 g | Valnötter | |
| 1 st | Endivesallat | |
| 150 g | Rotselleri | |
| 75 g | Stjälkselleri | |
| 2 msk | Citron | |
| 300 g | Svenska Äpplen | |
Tära äpplena (skala dem eventuellt). Häll på citronsaften så att äpplena inte blir mörka. Finhacka selleristjälken. Skala och skär rotsellerin i små tärningar. Strimla endiven. Rör ihop alla ingredienser till dressingen i en skål. Blanda ner stjälksellerin, rotsellerin, äppeltärningarna och endivstrimlorna.
Rosta valnötskärnorna i en het, torr stekpanna. Hacka dem och strö dem över salladen.
Garnera med skivat äpple och bladpersilja eller annat kryddgrönt.
Bild:
Martin Löf

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
149,75 kr /kg

24,95 kr /kg

69,90 kr /l

69,00 kr /l

66,56 kr /kg

275,00 kr /kg

149,83 kr /kg

53,90 kr /kg

55,90 kr /kg

54,24 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

153,26 kr /kg
