Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 100 g | Fetaost | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 150 g | Vanliga morötter | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 100 g | Blomkål Färsk | |
| 380 g | Linser, (4 dl) | |
| 80 g | Färsk bladspenat | |
| Dipp | ||
| 2,5 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 0,5 st | Citron | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 0,5 st | Dill - färsk, (0,5 dl) | |
| 0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
Koka linserna enligt anvisningarna på paketet.
Skär ner morötterna och blomkålen i mindre bitar. Dela och krossa en vitlöksklyfta.
Lägg på bakplåtspapper och ringla lite olja och salt över tillsammans med den krossade vitlöken. Rosta i ugnen i ca 20 min, tills de fått färg och mjuknat.
Smula fetaosten och hacka dillen. Gör dippen medan morot och blomkål går rostas i ugnen.
Blanda turkisk yoghurt med salt, svartpeppar, pressad citron, rivet citronzest och dill.
Servera de rostade grönsakerna med den ljumna linserna, salladen och dippen.

186,33 kr /kg

13,95 kr /kg

38,95 kr

41,88 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

57,00 kr /kg

54,24 kr /kg

697,50 kr /kg

217,27 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr