Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Fyllning | ||
| 0,5 krm | Torkad gurkmeja | |
| 150 g | Citron, (1 st) | |
| 1 dl | Sirap Agave | |
| 1 dl | Passionsfrukt Fryst | |
| 0,5 krm | Salt | |
| 1 dl | Kokosolja | |
| 3 dl | Cashewnötter Naturella | |
| Botten | ||
| 0,5 krm | Salt | |
| 1 dl | Cashewnötter Naturella | |
| 1 dl | Riven kokos | |
| 1,5 dl | Dadlar Torkade | |
| Servering | ||
| 1 st | Passionsfrukt | |
Fyllning: Blötlägg cashewnötterna över natten.
Botten: Mixa cashewnötter försiktigt tillsammans med dadlar, kokos och salt till en smulig massa.
Lägg plastfolie i formen och över kanterna för att underlätta att ta ut kakan. Tryck ut botten i formen.
Fyllning: Häll av dom blötlagda cashewnötterna. Mixa nötterna med passionspuré, zest från 1 citron, kokosolja, agave och gurkmeja i matberedare eller med mixerstav i cirka 5-10 minuter till en slät smet. Smaka av med en nypa salt.
Häll smeten i formen med botten och ställ in i frysen tills kakan har stelnat.
Ta ut kakan och skär den i bitar. Servera med färsk passionsfrukt.
Bild:
Maddzan Lindblad

54,24 kr /kg

119,90 kr /kg

127,80 kr /kg

258,86 kr /l

182,38 kr /kg

107,50 kr /kg

209,75 kr /kg

248,61 kr /kg

953,13 kr /kg

29,17 kr /kg