Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,5 tsk | Spiskummin | |
| 1 st | Gul lök | |
| 0,5 dl | Vatten | |
| 250 g | Långkornigt Ris | |
| 600 g | Kycklingfile | |
| 2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 0,5 tsk | Torkad gurkmeja | |
| 1 tsk | Rapsolja | |
| 0,5 tsk | Garam Masala | |
| 1 msk | Honung | |
| 0,5 st | Vitlök Solo | |
| 400 g | Krossade Tomater | |
| 0,5 tsk | Sambal Oelek | |
| 0,5 tsk | Kanel | |
Så här gör du Skala och klyfta löken. Hetta upp olja i en gryta och fräs löken på medelhög värme tills den börjar få färg. Lägg i de krossade tomaterna och vatten. Tillsätt sambal, pressad vitlök, gurkmeja, spiskummin, kanel och garam masala. Salta och peppra och låt puttra ihop. Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg ner i grytan och låt koka tills kycklingen är klar. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Blanda yoghurt med honung i en skål. Servera vindaloon med ris, honungsyoghurt och sallad.
Toppa vindaloon med färsk koriander.

19,67 kr /kg

33,95 kr /kg

158,92 kr /kg

49,90 kr /kg

1 150,00 kr /kg

191,80 kr /kg

37,18 kr /kg

179,75 kr /kg

924,24 kr /kg

953,13 kr /kg

40,56 kr /l

111,90 kr /kg

823,75 kr /kg

