Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Honungs- & balsamicomarinerad lax | ||
| 600 g | Laxfilé | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 dl | Honung Flytande | |
| 0,5 dl | Vit balsamvinäger | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| Fetaostpasta | ||
| 150 g | Fetaost | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 400 g | Tortiglioni | |
| 200 g | Ruccolasallat | |
Värm ugnen till 175°C.
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Salta och peppra. Värm honung och balsamvinäger i en kastrull. Rör tills det smält samman. Häll marinaden över laxfiléerna. Stek i ugn i ca 15 minuter. Fisken är helt genomstekt när fiskköttet ”flikar” sig lätt.
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Skölj och halvera körsbärstomaterna. Häll av vattnet från pastan och lägg upp i en skål. Smula ner fetaosten och vänd ner rucolasallad och tomater. Blanda och servera!

184,88 kr /kg

159,67 kr /kg

75,80 kr /kg

56,25 kr /kg

291,54 kr /kg

1 014,71 kr /kg

111,90 kr /kg

187,80 kr /l

161,76 kr /kg



