Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Smör | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar | |
| 480 g | Renskav | |
| 500 g | Potatis | |
| 2 st | Gul lök | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 1 msk | Enbär | |
| 2 msk | Gelé Svartvinbär | |
| 1 tsk | Salt | |
| 150 g | Kantareller Konserv | |
Bryn smöret i en stekpanna. Lägg i renskavet, halvt tinat, och sära på köttet så att det blir jämnt brynt. Lägg i löken och svampen, salta och peppar och fortsätta att steka en stund. Tillsätt enbär, gelé, grädde och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av, strö över persilja och servera med kokt eller pressad potatis, lite extra gelé vid sidan om.

454,17 kr /kg

16,48 kr /kg

19,67 kr /kg

69,00 kr /l

30,50 kr

49,88 kr /kg

281,36 kr /kg

145,00 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg