Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Widellsåsen | ||
5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 dl | Kalvfond Buljong | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Lamm på Gotländsk vis | ||
1 st | Färsk timjan | |
1 kg | Lammstek | |
1 msk | Japansk soja | |
1 dl | Olivolja | |
5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Honung | |
500 g | Vanliga morötter |
Sätt ungen på 175 grader. Stick små hål i lammet och tryck i vitlöksklyftorna. Smörj in lammet ordentligt med marinaden, lägg på en bädd av morötter, vitlök och timjan. In med kötttermometern och ta ut när den visar 64 grader. Lägg på vilning i folie.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel