Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 5 st | Fikon Färska | |
| 1,5 dl | Strösocker | |
| 200 g | Färskost Naturell | |
| 250 g | Blåbär | |
| 250 g | Hallon | |
| 4 dl | Vispgrädde | |
| 200 g | Digestive original | |
| 4 st | Ägg | |
| 1 st | Citron | |
Gör så här
Separera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon äggula i vitorna). Vispa äggulor, strösocker och rivet citronskal poröst i en bunke och rör ner färskosten Vispa grädden fluffig och vänd ner den i smeten. Vispa vitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten. Krossa kexen fint i en mixer eller lägg dem i en plastpåse och krossa med en kavel. Varva kexen med smeten i en sockerkaksform. Understa och översta lagret ska vara kexsmulor. Knacka formen lätt mot bordet så att eventuella luftbubblor försvinner. Frys smeten i 3-4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt. Servera med fikon, röda vinbär eller andra bär.

172,67 kr /kg

122,50 kr /kg

263,60 kr /kg

295,60 kr /kg

34,50 kr

42,38 kr /kg

4,20 kr /st

54,24 kr /kg

22,50 kr /kg

