Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Fiskpudding | ||
| 3 dl | Vatten | |
| 1 krm | Vitpeppar Malen | |
| 8 dl | Standardmjölk | |
| 3 st | Ägg | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 dl | Grötris | |
| 1 msk | Smör | |
| 1 krm | Muskot Malen | |
| 600 g | Torskfilé Fryst | |
| Tillbehör | ||
| 100 g | Smör | |
| 250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
| 50 g | Pepparrot Färsk | |
Sätt ugnen på 175°c. Koka riset med mjölken, läs på anvisningen på ris paketet. Koka fisken i saltat vatten så att den faller isär ca 5 minuter. Blanda fisken med riset samt ägget, riv i muskot och smaka av med salt och nymalen vitpeppar. Smörj formen med smör lägg i fiskpuddingen. Ställ i ugn ca 30-40 minuter eller tills att puddingen har fått en fin gyllenbrun yta. Servera med varma gröna ärtor, riven pepparrot samt skirat smör

13,97 kr /l

3,25 kr /st

25,50 kr /kg

38,95 kr

253,20 kr /kg

40,50 kr /kg

161,88 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

145,00 kr /kg