Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Curry | ||
| 1 krm | Salt | |
| 2 st | Gul lök | |
| 3 msk | Röd Currypasta | |
| 2 st | Kålrabbi | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 2 st | Lime | |
| 2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 1 st | Mynta - färsk | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 380 g | Kikärtor Kokta | |
| 200 g | Vanliga morötter | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Kyckling | ||
| 1 krm | Salt | |
| 650 g | Färsk kycklingfilé | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Smör | |
Curry: Skala morötter, kålrabbi och lök och skär i stora tärningar. Kärna ur chilin och skiva tunt.
Fräs lök, chili och grönsaker i olja i en gryta. Tillsätt currypastan, kikärtor och kokosmjölk och låt småkoka i 10-15 minuter.
Kyckling: Salta och peppra kycklingbrösten efter smak. Stek i rapsolja och smör ca 3-4 minuter på varje sida.
Curry: Smaksätt currygrytan med saft och rivet skal från två lime, fisksås, salt och peppar efter smak samt rikligt med färsk mynta. Servera tillsammans med skivad kyckling.
Näringsvärde: 656 kcal, 46 g protein, 37 g fett, 31 g kolhydrater.
Bild:
Maddzan Lindblad

19,67 kr /kg

263,18 kr /kg

34,88 kr /kg

51,80 kr /l

42,02 kr /kg

99,75 kr /l

238,00 kr /kg

269,50 kr /kg

50,00 kr /kg

13,95 kr /kg

162,16 kr /kg

29,17 kr /kg

40,56 kr /l

1 014,71 kr /kg

137,90 kr /kg

