Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Avocadoröra | ||
1 krm | Havssalt | |
2 msk | Färskost Naturell | |
2 tsk | Pepparrot | |
1 st | Avokado | |
1 tsk | Chilipeppar Röd | |
1 tsk | Citronjuice - råpressad | |
1 tsk | Olivolja | |
0,5 dl | Valnötter | |
Ruccola | ||
1 tsk | Honung Flytande | |
15 g | Ruccolasallat | |
1 tsk | Balsamvinäger | |
Eller varmrökt lax, en smaksak | ||
100 g | Lax Kallrökt |
Blanda avocado krämen i en skål och lägg upp på tallriken. Häll balsamvinäger och honung i en annan skäl. Rör runt ruccolan tills ingen allt har fastnat. Forma som en boll och lägg på krämen. Dra av skinnet och lägg den varmrökta laxen ovanpå allt. Garnera med en citronskiva, olivolja, färskmalen svartpeppar och flingsalt. Klart
1 Havssalt Finmalet 200g Spicemaster
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta