Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 0,5 st | Isbergssallat | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 320 g | Tortilla Wrap | |
| Halloumifräs | ||
| 1 tsk | Paprikakrydda | |
| 200 g | Halloumi | |
| 0,5 dl | Vatten | |
| 1 tsk | Spiskummin | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 tsk | Honung | |
| 0,5 st | Chilipeppar Färsk | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 1 st | Rödlök | |
| 380 g | Kidneybönor | |
| 225 g | Haricot Verts Fryst | |
| 1 tsk | Torkad oregano | |
| 1 st | Röd Paprika | |
Halloumifräs: Tärna halloumin. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs halloumi, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt välsköljda bönor, tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme 5 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen. Skölj och skär gurkan i bitar och halvera tomaterna. Lägg upp i en skål.
Fyll tortillabröden med sallad, halloumifräs och lite creme fraiche. Vik ihop och servera med grönsakerna vid sidan om.
Näringsvärde: 635 kcal, 27 g protein, 26 g fett, 66 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

52,89 kr /kg

96,11 kr /kg

1 Cocktailtomater på Kvist Klass1
81,90 kr /kg

69,90 kr /l

48,44 kr /kg

162,50 kr /kg

238,00 kr /kg

30,00 kr /kg

84,78 kr /kg

57,00 kr /kg

209,50 kr /kg

863,51 kr /kg

924,24 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

111,90 kr /kg

119,75 kr /kg

6 990,00 kr /kg