Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kebab | ||
480 g | Renskav | |
1 st | Gul lök | |
2 tsk | Kinesisk soja | |
1 tsk | Sambal Oelek | |
0,5 st | Purjolök | |
Sallad | ||
1 st | Rödlök | |
0,5 st | Gurka | |
65 g | Ruccolasallat | |
2 st | Kvisttomater | |
Tillbehör | ||
375 g | Mjukt tunnbröd | |
Pepparrotscrème | ||
150 g | Yoghurt för Matlagning | |
125 g | Färskost Pepparrot |
Renskav: Skala och finhacka den gula löken. Skölj och strimla purjolöken.
Hetta upp en stekpanna med lite olja eller smör. Stek löken tillsammans med renskavet. Köttet delas enklast i mindre bitar med hjälp av en träslev eller gaffel direkt i pannan. Krydda med soja, sambal och smaka av med salt och peppar när köttet har fått fin färg.
Pepparrotsklick: Blanda yoghurten med färskosten och smaka av med salt och peppar.
Sallad: Skölj tomat, gurka och ruccola. Skiva tomaterna och gurkan. Skala och skiva rödlöken tunt. Lägg upp allting på ett fat.
Värm tunnbröden någon minut i ugnen på 100 grader om du vill och fyll dem sedan med renskav, pepparrotsklick och sallad.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1