Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Till servering och garnering | ||
| 0,25 st | Persilja - färsk | |
| 3 dl | Gräddfil | |
| 300 g | Baguette | |
| Lammfärsgulasch | ||
| 1 msk | Paprikakrydda | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 280 g | Gul lök | |
| 370 g | Krossade Tomater | |
| 2 st | Hönsbuljong | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 tsk | Spiskummin | |
| 5 dl | Vatten | |
| 1 msk | Smör | |
| 2 krm | Flingsalt | |
| 2 msk | Mejram - torkad | |
| 120 g | Röd Paprika | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 krm | Cayennepeppar | |
| 400 g | Lammfärs | |
| 200 g | Potatis Fast | |
Värm ugnen och baka bröden enligt förpackningens instruktioner.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och tärna potatisen. Kärna ur och dela paprikan i bitar. Hetta upp en panna med smör och fräs lök, paprika och potatis utan att det tar färg.
Tillsätt lammfärsen och kryddorna. Fräs i ytterligare någon minut. Häll på krossade tomater, vatten, buljong eller fond och tomatpuré. Låt koka i 15-20 minuter eller tills potatisen är mjuk.
Garnera gulaschen med persilja och servera den med gräddfilen och det nybakta brödet.

21,95 kr /st

53,17 kr /l

180,42 kr /kg

19,67 kr /kg

37,18 kr /kg

5,17 kr /l

3 125,00 kr /kg

56,90 kr /kg

229,88 kr /kg

22,17 kr /kg

31,95 kr

119,75 kr /kg

34,50 kr

30,50 kr

145,00 kr /kg

158,53 kr /kg

217,27 kr /kg

31,95 kr