Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 1 dl | Jasminris | |
| Fiskpaket | ||
| 1 st | Lime | |
| 125 g | Broccoli Färsk | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 150 ml | Kokosmjölk | |
| 1 st | Aluminiumfolie | |
| 0,5 st | Koriander - färsk | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 4 krm | Salt | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 75 g | Haricot Verts Färsk | |
| 1 msk | Grön Currypasta | |
| 25 g | Citrongräs Färsk, (1 st) | |
| 300 g | Torskfilé | |
Värm ugnen till 175 grader.
Fiskpaket: Skär torskfilén i två portionsbitar och krydda med salt.
Skär broccolin i mindre buketter. Skär bort ändarna på haricots vertsen.
Banka lite lätt på citrongräset och dela det i två delar.
Skala och riv ingefära och vitlök. Blanda ihop ingefära, vitlök, currypasta, soja, kokosmjölk och limesaft i en bunke.
Gör två stycken folieark och lägg ut på köksbänken. Fördela haricots verts och broccolibuketter i botten av varje ark. Lägg på en torskbit och en bit citrongräs.
Vik upp kanterna på paketen och fördela kokosmjölksblandningen i fiskpaketen. Förslut paketen och lägg dem på en ugnsplåt. Sätt in i ugnen i ca 30 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på paketet. Ta ut fiskpaketen ur ugnen och öppna upp dem försiktigt.
Strö finhackad koriander över fisken och servera tillsammans med ris.
Näringsvärde: 491 kcal, 35 g protein, 20 g fett, 41 g kolhydrater
Bild:
Nurlan Emir

52,66 kr /kg

67,80 kr /kg

75,80 kr /l

269,50 kr /kg

139,75 kr /kg

193,00 kr /kg

263,18 kr /kg

519,00 kr /kg

179,88 kr /kg

39,95 kr /kg

217,27 kr /kg

1,58 kr /m

296,67 kr /l

29,17 kr /kg