Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Smör | |
| 1 tsk | Kinesisk soja | |
| 280 g | Tagliatelle | |
| 0,5 st | Hönsbuljong | |
| 1 msk | Honung | |
| 1 dl | Vatten | |
| 0,5 st | Lime | |
| 1 tsk | Salt | |
| 500 g | Färsk kycklingfilé | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 st | Persilja | |
Gör så här: Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna, ca 5 min per sida. Salta och peppra under tiden. Tvätta limen noga i ljummet vatten. Skala den med potatisskalare utan att få med det vita. Skär skalen i tunna strimlor. Dela limen och pressa ur saften. Lägg över kycklingfiléerna i en traktörpanna. Häll över saft och skal från limen. Vispa ihop vatten, crème fraiche, smulad buljongtärning, soja och honung. Häll blandningen i pannan. Låt koka under lock på svag värme några minuter. Strö över persilja.

59,90 kr /kg

3,99 kr /l

52,66 kr /kg

149,00 kr

69,90 kr /l

21,95 kr /st

145,00 kr /kg

67,90 kr /l

111,90 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr