Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 4 dl | Korngryn | |
| Sallad | ||
| 0,5 st | Zucchini | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 250 g | Vanliga morötter | |
| 1 msk | Balsamvinäger | |
| Fisk | ||
| 0,5 tsk | Salt | |
| 0,25 st | Citron | |
| 1 tsk | Basilika - torkad | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 400 g | Torskfilé Fryst | |
| 0,5 st | Parmesanost | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Tillbehör: Koka gryn efter anvisning på förpackningen.
Fisk: Lägg torskfiléerna i en ugnsfast form. Riv parmesanosten och blanda med creme fraiche i en bunke. Pressa i vitlök och citronsaft. Krydda med basilika, salt och peppar och bred ostmixen över fisken. Sätt in i ugnen ca 12 min eller tills osten har fått en fin gyllenbrun yta.
Sallad: Skala morötterna och skölj zucchinin. Riv morötter och zucchini på ett rivjärn och blanda med lite olja och vinäger i en skål.
Servera fisken tillsammans med ris eller gryn och morot- och zucchinisallad.
Näringsvärde: 563 Kcal 38g Protein 28g fett 34g kolhydrater
Bild:
Linnea Swärd

37,90 kr /kg

43,17 kr /kg

13,95 kr

48,18 kr /kg

69,90 kr /l

179,88 kr /kg

473,00 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

131,90 kr /l

29,17 kr /kg

3 395,00 kr /kg

217,27 kr /kg

1 014,71 kr /kg