Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Kryddsås | ||
| 2 msk | Sesamolja | |
| 0,5 msk | Färsk ingefära | |
| 1,5 dl | Teriyakisås | |
| Bowls | ||
| 80 g | Huvudsallat | |
| 280 g | Vegetariska Strimlor/Strips | |
| 160 g | Gurka | |
| 60 g | Edamamebönor | |
| 280 g | Glasnudlar | |
| 4 st | Ägg | |
| 120 g | Vanliga morötter | |
| 2 st | Avokado | |
| Topping | ||
| 25 g | Krasse | |
| 1 tsk | Sesamfrö Skalat | |
| 0,25 st | Koriander - färsk | |
Blanda ingredienserna till kryddsåsen i en skål. Koka äggen löskokta, ca 5-6 minuter.
Strimla/svarva moroten och gurkan, dela salladen i mindre bitar, gröp ur avokadon och dela den i mindre bitar och tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Stek Pease-strimlorna från djupfryst i olja i ca 3-5 min under omrörning. När strimlorna fått lite stekyta så blanda i kryddsåsen.
Lägg upp strimlorna och övriga ingredienser i en bowl och avsluta med toppingen. Färdig att servera.

246,33 kr /l

139,75 kr /kg

183,80 kr /l

134,75 kr /kg

162,34 kr /kg

62,78 kr /kg

79,80 kr /kg

107,80 kr /kg

4,20 kr /st

13,95 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
116,77 kr /kg

897,50 kr /kg

36,95 kr

269,50 kr /kg