Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 20 g | Svartpeppar Hel | |
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 st | Citron | |
| 4 msk | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,5 dl | Pepparrot | |
| 400 g | Lax Kallrökt | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| 4 st | Skivat rågbröd | |
För att göra laxtarten behöver du 4 st runda formar. Skär laxen i mindre bitar. Blanda i pepparroten, dijonsenapen, citronen och olivoljan. Lägg brödskivan på en tallrik. Ta formen och tryck igenom brödskivan. Ta sedan bort kanterna för att få en cirkelformad brödskiva. Fyll formarna med laxröran till ca 5 cm och platta till. Låt stå i kylen tills det är dags att servera. Ta bort formen och garnera med creme fraiche, nymortlad svartpeppar och en dillkvist.

54,24 kr /kg

69,90 kr /l

299,44 kr /kg

496,67 kr /kg

697,50 kr /kg

78,75 kr /kg

507,14 kr /kg

153,26 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l