Gå vidare till huvudinnehåll
Orange paprikasallad med svarta bönor och örtig vinägrett
Mia Troberg

Orange paprikasallad med svarta bönor och örtig vinägrett

10 minEnkelt
82,80 kr
4 portioner 10,56 kr per portion
Färgglad och hälsosam sallad i klassiska Halloweenfärger.

3 dlSvarta Bönor
3 stOrange Paprika
Dressing
1 klyftaVitlök Vanlig
0,5 stBasilika - färsk
1 stRödlök
6 mskOlivolja
1 tskHonung Flytande
2 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
2,5 mskRödvinsvinäger
0,5 stGräslök - färsk
Instruktioner
1

Ta ur kärnhusen och skiva paprikorna fint. Finhacka rödlöken. Skölj bönorna.

2

Dressingen: Blanda olivoljan med vinägern och tillsätt finhackad rödlök, hackad basilika, gräslök, pressad vitlök, honung, salt och peppar.

3

Lägg upp paprikor och fördela bönorna över paprikaringarna. Ringla över dressingen och låt stå och dra en stund innan servering.

Bild:

Linnea Swärd