Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Svarta Bönor | |
3 st | Orange Paprika | |
Dressing | ||
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
1 st | Rödlök | |
6 msk | Olivolja | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2,5 msk | Rödvinsvinäger | |
0,5 st | Gräslök - färsk |
Ta ur kärnhusen och skiva paprikorna fint. Finhacka rödlöken. Skölj bönorna.
Dressingen: Blanda olivoljan med vinägern och tillsätt finhackad rödlök, hackad basilika, gräslök, pressad vitlök, honung, salt och peppar.
Lägg upp paprikor och fördela bönorna över paprikaringarna. Ringla över dressingen och låt stå och dra en stund innan servering.
Bild:
Linnea Swärd
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko