Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
320 g | Tortilla | |
0,5 st | Isbergssallat | |
Fajitas | ||
1 tsk | Honung Flytande | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Paprika | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Vatten | |
600 g | Chorizo | |
1 tsk | Spiskummin | |
1 msk | Tomatpuré | |
1 tsk | Torkad oregano | |
225 g | Haricot Verts Fryst | |
0,5 tsk | Salt | |
125 g | Körsbärstomater | |
1 tsk | Paprikakrydda | |
0,5 st | Chilipeppar Röd |
Fajitas: Skiva korven tunt. Skala och skiva löken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och finhacka chilipepparn. Skölj och strimla paprikan och skölj och halvera cocktailtomaterna.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv, lök, vitlök, chili och paprika tillsammans med spiskummin, paprikapulver, oregano och salt på medelhög värme ca 5 min. Tillsätt tomater, haricots verts, tomatpuré, honung och vatten. Låt det puttra på svag värme ytterligare 5 min.
Tillbehör: Skölj och strimla salladen.
Fyll tortillabröden med sallad, spicy korv och lite creme fraiche. Vik ihop och ät.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 702 kcal, 28 g protein, 39 g fett, 59 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria