Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Fiskfond | |
2 dl | Vispgrädde | |
600 g | Koljafile | |
1 msk | Färsk timjan | |
0,5 st | Citron | |
1 tsk | Salt |
Sätt ugnen på 100°. Salta fisken. Skala och hacka vitlöken. Blanda grädde, vitlök, fisk-fond, hackad timjan, citronskal och -saft i en ugnssäker form. Dela fisken i portionsbitar och lägg i formen. Tillaga i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 50°, ca 35 min. Strö över färsk timjan.
Fler recept till höstens mys hittar du på www.arla.se
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt