Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Mandelsmuldeg | ||
| 200 g | Mandelmjöl, ca 3 dl | |
| 1 dl | Råsocker Strö | |
| 3 dl | Havregryn Glutenfri | |
| 150 g | Smör | |
| Rabarberfyllning | ||
| 1 tsk | Råsocker Strö | |
| 125 g | Färsk rabarber | |
| 0,5 msk | Smör | |
| 3 krm | Kardemumma Mald | |
| 3 krm | Ingefära Malen | |
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg.
Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning.
Lägg rabarberna i en pajform och smula över degen.
Grädda i ca 35-40 minuter.
Bild:
Susanna Livijn Wexell

205,00 kr /kg

31,50 kr /kg

79,90 kr /kg

49,00 kr /kg

145,00 kr /kg

35,50 kr

26,95 kr