Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 3 msk | Smaksatt sojasås | |
| 1 st | Broccoli Färsk | |
| 500 g | Laxfilé Fryst | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 1 st | Pak choi | |
| Från ditt skafferi | ||
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Vitvinsvinäger | |
| 2 msk | Kokosolja | |
| 4 msk | Japansk soja | |
| 0,5 tsk | Chiliflakes | |
| 1 msk | Honung Flytande | |
Värm ugnen till 175 grader.
Lägg tinade laxfiléer i en stor ugnsfast form. Dela broccolin i buketter och skär pak choi i stora bitar. Fördela grönsakerna runt om laxen i formen.
Skala och riv ingefära och vitlök och blanda i en skål med smaksatt sojasås, japansk soja, honung, vitvinsvinäger, kokosolja och chiliflakes.
Fördela marinaden jämnt över lax och grönsaker i formen och sätt in i ugnen i ca 12 min.
Servera gärna med valfria nudlar eller kokt ris.
Bild:
Lina Eriksson

426,33 kr /l

67,80 kr /kg

199,88 kr /kg

139,75 kr /kg

164,75 kr /kg

258,86 kr /l

217,27 kr /kg

139,80 kr /l

296,67 kr /l

37,95 kr

111,90 kr /kg