Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
450 g | Vita Bönor Stora | |
100 g | Mynta - färsk, (1 dl) | |
10 st | Kalamataoliver | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Gurka | |
180 g | Romansallat | |
1 krm | Salt | |
280 g | Vegetarisk kebab | |
3 st | Salladslök | |
4 msk | Vitvinsvinäger | |
150 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Blanda vitlök, vinäger och 5 msk olivolja i en skål. Koka bönorna, skölj dem i kallt vatten. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek kebaben i 8-9 minuter. Blanda grönsaker, feta, oliver, mynta och dressing i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
Servera salladen och bullarna med krispigt (turkiskt) bröd.
84,78 kr /kg
269,50 kr /kg
226,47 kr /kg
85,00 kr /kg
71,94 kr /kg
181,64 kr /kg
111,60 kr /kg
159,67 kr /kg
199,09 kr /kg
114,60 kr /l
33,25 kr /kg
139,80 kr /l
969,12 kr /kg