Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
8 st | Tortilla Wrap | |
Guacamole | ||
1 tsk | Koriander - färsk | |
2 st | Avokado | |
1 krm | Salt Fint | |
0,5 st | Lime | |
0,5 st | Salladslök | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Vanliga Tomater | |
Pico de Gallo | ||
0,5 st | Lime | |
400 g | Vanliga Tomater | |
0,5 st | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt Fint | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 tsk | Koriander - färsk | |
1 tsk | Honung Flytande | |
Fisk | ||
1 tsk | Koriander - färsk | |
1 st | Lime | |
1,5 tsk | Spiskummin | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
1 msk | Rapsolja | |
1 tsk | Salt Fint | |
Coleslaw | ||
2 msk | Äkta Majonnäs | |
0,5 tsk | Spiskummin | |
0,5 st | Lime | |
300 g | Vitkål | |
1,5 st | Salladslök | |
1 krm | Salt Fint |
Fisk: Skär fisken i ganska små bitar. Lägg den i en form eller på en tallrik. Pressa över limesaft och krydda med salt, spiskummin och grovhackad koriander. Låt marinera i ca 20 min.
Coleslaw: Finstrimla vitkålen och salladslöken. Blanda med limesaft, majonäs, spiskummin och smaka av med salt.
Pico de Gallo: Grovhacka tomaterna och pressa ur vattnet genom en sil. Finhacka rödlök och koriander och blanda med tomathacket. Pressa i vitlök och tillsätt honung. Smaka av med salt och peppar.
Guacamole: Mosa ihop avokadons fruktkött med finhackad tomat, finhackad salladslök, finhackad koriander, limesaft och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
Hetta upp en stekpanna med rapsolja och stek fiskbitarna några minuter.
Låt var och en komponera ihop sin egen taco med bröd, fisk, coleslaw, salsa och guacamole.
Näringsvärde:
450 KCAl 28 gram protein 20 gram fett 33 gram kolhydrater
Bild:
Julia Olsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Grovmalen 41g Kockens
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Spiskummin Malen 33g Kockens