Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 1 st | Rödlök | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 50 g | Majskorn | |
| 200 g | Riven Gratängost | |
| 400 g | Tacochips | |
| 3 dl | Gräddfil | |
| 200 g | Vanliga Tomater | |
| 0,5 st | Isbergssallat | |
| Tacofärs | ||
| 1 tsk | Strösocker | |
| 1 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 2 tsk | Torkad oregano | |
| 300 g | Vegetarisk Färs | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 tsk | Spiskummin | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 400 g | Kidneybönor | |
| 3 tsk | Paprikakrydda | |
| 1 tsk | Chilipulver | |
| 2 dl | Vatten | |
Tillbehör: Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen, skär gurka och tomat i små tärningar och skala och finhacka rödlöken. Häll av vätska från majsen och lägg upp allt i små skålar.
Tacofärs: Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, chilipulver, oregano, socker och salt i en liten skål.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs vegfärsen tillsammans med kryddblandningen. Skala och pressa i 2 klyftor vitlök. Sila av och skölj bönorna under kallt vatten.
Tillsätt vatten, tomatpuré och bönor och låt det puttra ihop 2 min. Servera färsen på nachochips och toppa med ost, grönsaker och gräddfil.
Gratinera chips och färs med osten i ugnen och toppa sedan med sallad och gräddfil.
Näringsvärde: Kcal: 850 Fett: 36 g Protein: 43 g Kolhydrater: 80 g
Bild:
Linnea Swärd

30,00 kr /kg

62,78 kr /kg

60,51 kr /kg

170,00 kr /kg

79,89 kr /kg

53,17 kr /l

73,90 kr /kg

27,90 kr /kg

189,50 kr /kg

77,72 kr /kg

63,04 kr /kg

22,50 kr /kg

34,95 kr

119,75 kr /kg

29,17 kr /kg

30,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

31,95 kr

31,95 kr



