Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Färswok | ||
| 0,5 msk | Rapsolja | |
| 1 st | Koriander - färsk | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Broccoli Färsk | |
| 2,2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 3 msk | Japansk soja | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 st | Lime | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 500 g | Fläskfärs | |
| 1 msk | Honung Flytande | |
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Basmatiris | |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Färswok: Skala och finhacka rödlök. Skala och riv vitlök och ingefära och skölj och finhacka chili. Skölj och tärna paprika smått och skölj och grovhacka broccoli.
Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs färsen till den är helt genomstekt. Häll sedan över den på en tallrik.
Hetta upp ny olja i stekpannan och stek grönsakerna så att de mjuknar en aning och får lite färg. Tillsätt sedan den stekta färsen i pannan och fräs ihop.
Blanda ihop soja, fisksås, honung, limesaft och limeskal i en skål och tillsätt i pannan. Fräs ihop 1 min och smaka av med salt och peppar, sänk sedan värmen ordentligt.
Skölj och grovhacka koriandern och strö över vid servering. Servera tillsammans med ris.
Näringsvärde: 706 kcal, 28 g protein, 39 g fett, 60 g kolhydrater.
Bild:
Lisa Löwenborg

269,50 kr /kg

67,80 kr /kg

99,75 kr /l

139,75 kr /kg

56,90 kr /kg

30,00 kr /kg

52,66 kr /kg

198,00 kr /kg

95,90 kr /kg

40,56 kr /l

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

34,50 kr

296,67 kr /l

111,90 kr /kg

59,95 kr /kg