Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Gurka | |
| 225 g | Salladsmix | |
| 1 msk | Rödvinsvinäger | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar | |
| 5 msk | Olivolja | |
| 4 st | Ägg | |
| 2 dl | Gräddfil | |
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 3 msk | Vatten | |
| 125 g | Smör | |
| 3 dl | Vetemjöl | |
| 150 g | Västerbottensost | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 st | Avokado | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
(Standardreceptet är för sex portioner) Knåda snabbt samman mjöl, smör och vatten. Tryck ut degen till botten och kant i en 25 cm form. Sprid osten i formen. Vispa ihop ägg, grädde, gräddfil, salt och peppar och häll över. Grädda i 200 grader, mitt i ugnen 40 min. Skär avocado och gurka i bitar och blanda ihop med salladsmixen. Blanda ihop en vingrätt sås med rödvinsvinäger, senap, salt och peppar och vispa hela tiden när du sakta häller i oljan. Smaksätt salladen. Om du vill hålla igen, byt ut hälften av oljan mot vatten.

70,19 kr /kg

4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

4,20 kr /st

53,17 kr /l

242,22 kr /kg

95,51 kr /kg

69,00 kr /l

139,80 kr /l

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

153,26 kr /kg

129,00 kr /kg

8,98 kr /kg

29,17 kr /kg
