Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gurka | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
3 dl | Grekisk Yoghurt | |
1 msk | Vitvinsvinäger | |
2 msk | Olivolja | |
0,5 tsk | Salt | |
10 g | Dill - färsk |
Tvätta, skala och riv gurkan på den fina sidan av ett rivjärn.
Skala och riv vitlöken. Blanda ihop med gurka, yoghurt, vinäger och olivolja.
Smaka av med salt och blanda i grovhackad dill.
Här skalar vi bort skalet från gurkan, men du kan också behålla det om du vill.
Bild:
Silje Feiring
70,19 kr /kg
199,09 kr /kg
44,50 kr /kg
138,00 kr /l
132,67 kr /l
33,25 kr /kg
797,50 kr /kg