Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 tsk | Torkad oregano | |
| 1 st | Rödlök | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 1 krm | Salt | |
| 0,5 st | Chilipeppar Färsk | |
| 1 dl | Vispgrädde | |
| 300 g | Skruvpasta | |
| 2 msk | Paprikakrydda | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
| 1 dl | Vatten | |
| 380 g | Kidneybönor | |
| 1,5 msk | Spiskummin | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 75 g | Cheddarost | |
| 300 g | Sojafärs | |
Cheddarmakaroner: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin. Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs några minuter utan att det tar färg.
Tillsätt sojafärsen och krydda med paprikapulver, spiskummin och oregano. Stek på medelvärme några minuter. Tillsätt vatten och cocktailtomater. Låt puttra 5 minuter. Tillsätt grädde, bönor och ost och smaka av med salt och peppar.
Koka några minuter till och häll sedan i den kokta, varma pastan. Rör runt och dra bort från värmen. Låt stå några minuter så pastan får smak av såsen.
Näringsvärde: 667 kcal, 35 g protein, 25 g fett, 69 g kolhydrater.
Bild:
Stefan Mattsson

30,00 kr /kg

143,80 kr /kg

198,00 kr /kg

34,50 kr

31,90 kr /kg

84,78 kr /kg

94,50 kr

94,06 kr /kg

6 990,00 kr /kg

29,17 kr /kg

863,51 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

924,24 kr /kg

1 014,71 kr /kg
