Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Torsk | ||
| 600 g | Torskfilé | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 msk | Smör | |
| Tillbehör | ||
| 1 kg | Potatis Fast | |
| 200 g | Citron | |
| 300 g | Gröna Ärtor Frysta | |
| Dilldipp | ||
| 0,5 st | Dill - färsk | |
| 0,25 tsk | Salt | |
| 1 msk | Citron | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 200 g | Yoghurt för Matlagning | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Tvätta och koka potatisen.
Dilldipp: Finhacka dillen och skär gurkan i små kuber. Blanda med yoghurten och smaka av med citronsaft, salt och svartpeppar.
Kolla så att det inte är några ben i fisken och krydda sedan med salt och peppar. Stek torskbitarna i en panna med lite smör.
Värm ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen.
Servera den stekta torsken med dilldipp, färskpotatis, citronklyftor och ärtor.

179,88 kr /kg

16,48 kr /kg

54,24 kr /kg

53,25 kr /kg

697,50 kr /kg

62,78 kr /kg

44,50 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr

145,00 kr /kg