Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Ravioli Färsk Smaksatt | |
1 st | Zucchini | |
1 klyfta | Vitlök | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 msk | Rapsolja | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 msk | Balsamvinäger | |
0,5 msk | Honung Flytande | |
0,5 st | Purjolök |
Koka upp en stor kastrull med lättsaltat vatten till pastan. Skiva 1 zucchini och skär i halvmånar. Strimla 1/2 purjolök och skiva 1 vitlöksklyfta. Hetta upp lite olja i en stor stekpanna och fräs zucchini, lök och vitlök tills de fått fin färg. Krydda med lite salt och svartpeppar efter egen smak. Lägg ner 250 g körsbärstomater, hela eller halverade, mot slutet och låt allt bli genomvarmt. Koka 2 pkt färsk pasta enligt anvisning på förpackningen. Var noga med tiden så att pastan inte blir överkokt. Låt rinna av ordentligt i durkslag. Blanda en balsamico vinägrett på 1 msk balsamvinäger, 2 msk olja, ½ msk flytande honung och krydda försiktigt med lite salt och svartpeppar. Servera spenat- och ricotta raviolin med grönsakerna, balsamico vinägrette och/eller en liten klick crème fraiche (totalt 1 dl crème fraiche).
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel