Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 400 g | Äggnudlar | |
| 120 g | Vanliga morötter | |
| 80 g | Färska champinjoner | |
| 160 g | Salladskål | |
| 1 msk | Sesamfrö | |
| 100 g | Salladslök | |
| 2 tsk | Fisksås - Asiatisk | |
| 2 dl | Teriyakisås | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 500 g | Laxfilé | |
Värm ugnen till 225 C. Koka nudlarna. Lägg laxen i en ugnsform och skeda över hälften av teriyakisåsen.
Skölj, skiva eller strimla grönsakerna ganska fint. Ställ laxen i ugnen 5-10 minuter.
Under tiden, woka de kokade nudlarna och grönsaker i oljan, stänk över lite fisksås. Tag ut laxen och strö på sesamfrö. Servera med resterande teriyakisås.

59,80 kr /kg

13,95 kr /kg

71,80 kr /kg

39,92 kr /kg

140,47 kr /kg

71,19 kr /kg

99,75 kr /l

183,80 kr /l

184,88 kr /kg

41,06 kr /l