Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 600 g | Färsk kycklingfilé | |
| 150 g | Riven Ost | |
| 230 g | Tacosås | |
| 320 g | Tortilla Wrap | |
| 3 dl | Gräddfil | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 tsk | Salt | |
| 2 krm | Svartpeppar | |
| 1 tsk | Torkad oregano | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 0,5 dl | Vatten | |
| 2 tsk | Spiskummin | |
| 2 tsk | Paprikakrydda | |
Värm ugnen till 200 grader.
Strimla kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingstrimlorna runt om. Tillsätt salt, svartpeppar, spiskummin, paprikapulver och oregano och stek ytterligare i 1 min.
Tillsätt hälften av tacosåsen och vatten och låt kycklingen puttra i ca 5 min.
Ringla lite olja i botten av en ugnsfast form. Fördela kycklingröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem med skarven ner i formen.
Fördela resten av tacosåsen över tortillabröden och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i ca 15 min.
Servera dina enchiladas tillsammans med gräddfil och gärna en grönsallad vid sidan av.
Bild:
Lina Eriksson

162,16 kr /kg

193,00 kr /kg

69,35 kr /kg

48,44 kr /kg

53,17 kr /l

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

6 990,00 kr /kg

40,56 kr /l

924,24 kr /kg

863,51 kr /kg
