Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Plättar | ||
0,5 tsk | Salt | |
4 st | Ägg | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 st | Gul lök | |
300 g | Vanliga morötter | |
300 g | Potatis Fast | |
2 msk | Smör | |
Tillbehör | ||
4 msk | Rårörda Lingon | |
250 g | Cottage cheese Naturell | |
Grönsaker | ||
0,5 st | Gurka | |
125 g | Körsbärstomater |
Skala och riv potatis och morötter. Skala och riv löken. Vispa upp äggen i en bunke. Rör i saltet och lite peppar och tillsätt det rivna.
Hetta upp smör i en stekpanna. Klicka i några små biffar åt gången. För stora biffar går lätt sönder. Platta till med en stekspade. Stek på medelvärme några minuter på varje sida. Med två stekpannor går det dubbelt så fort.
Servera med keso och lingonsylt samt gurkstavar och cocktailtomater.
Rekvisita: Agneta Livijn
Näringsvärde: Kcal: 294,4, Protein: 17,2 g, Fett: 12,5 g, Kolhydrater: 26,1 g.
Bild:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Rårörda Lingon 660g Björnekulla