Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 4 st | Soltorkade Tomater | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 tsk | Basilika - torkad | |
| 2 krm | Örtsalt | |
| 2 st | Ägg | |
| 3 krm | Flingsalt | |
| 2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 4 dl | Quinoa | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 2 msk | Ströbröd | |
| 2 krm | Vitpeppar | |
| 150 g | Fetaost | |
| 400 g | Blandfärs | |
| 1 dl | Mellanmjölk | |
| 200 g | Haricot Verts | |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka quinoan enligt förpackningens anvisningar.
Mät upp mjölk och ströbröd i en bunke, bland och låt det stå och svälla. Skala och hacka rödlöken samt det soltorkade tomaterna.
Skala vitlök och pressa ner i bunken med mjölk och ströbröd, häll även ner köttfärsen. Rör om ordentligt och ha sedan i rödlök, soltorkade tomater och ägg. Blanda om ordentligt och ha till sist ner fetaosten och basilikan.
Smörj en ugnsfast form och forma färsen till en limpa direkt i formen. Grädda i ugn ca 40 minuter.
Blanda yoghurten med örtsalt och låt står tills serveringen.
Koka bönorna i ca 5 minuter.
Ta ut limpan ur ugnen och låt stå en stund. Skiva upp och servera tillsammans med quinoa, yoghurtsås och haricots verts.

225,48 kr /kg

174,00 kr /kg

4,20 kr /st

57,00 kr /kg

101,90 kr /kg

30,00 kr /kg

665,56 kr /kg

159,67 kr /kg

110,00 kr /kg

13,30 kr /l

57,00 kr /kg

217,27 kr /kg

3 395,00 kr /kg

158,53 kr /kg

44,88 kr /kg