Tagliatelle á la Bolognese

Tagliatelle á la Bolognese

20 minEnkelt
462,50 kr
4 portioner43,60 kr per portion
Tagliatelle á la Bolognese

3 mskParmesanost
30 gMat & Bak Smör
1 dlPersilja - färsk
400 gKrossade Tomater
1 mskTomatpuré
60 gBacon Skivat
80 gRotselleri
2 mskVetemjöl
100 gGul lök
1 klyftaVitlök Vanlig
2 dlRött matlagningsvin
200 gBaguette
200 gGrytbitar Nötkött
360 gTagliatelle
80 gVanliga morötter
Instruktioner
1

Skala grönsakerna och hacka i köksmaskin. Skär bacon i små tärningar. Fräs grönsaker och kött i smöret 4-5 minuter. Koka tagliatelle enligt anvisning. Tillsätt tomatpure på fräset och pudra över vetemjöl. Häll i rödvin och tomatkross, låt sakta koka ihop. Smaka av ragun med lite havssalt och blanda ihop med nykokt avrunnen tagliatelle. Strö på riven parmesanost. Servera med bröd.