Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Potatissallad | ||
| 100 g | Rädisor | |
| 75 g | Fetaost | |
| 0,5 st | Citron | |
| 0,5 st | Dill - färsk | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 1 krm | Salt | |
| 150 g | Sugarsnaps | |
| 700 g | Potatis Fast | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Tillbehör | ||
| 220 g | Rostbiff Pålägg | |
Potatissallad: Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka i saltat vatten på låg värme ca 10 min. Var noga med att inte koka sönder den.
Skölj och skiva rädisorna och sugar snapsen och skölj och skär gurkan i halvmånar. Skölj och finhacka dill och persilja. Skär fetaosten i små kuber. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål och tillsätt olja samt citronskal- och saft.
Sila av vattnet från potatisen och låt den svalna något och tillsätt den sedan till salladen. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Toppa potatissalladen med rostbiffsskivor.
Näringsvärde: 346 kcal, 20 g protein, 14 g fett, 33 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

56,30 kr /kg

159,67 kr /kg

54,24 kr /kg

697,50 kr /kg

62,78 kr /kg

21,95 kr /st

246,33 kr /kg

16,48 kr /kg

481,25 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr