Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Salladsmix | |
3 dl | Mellanmjölk | |
200 g | Lasagneplattor | |
60 g | Kryddmix Lasagne | |
500 g | Passerade Tomater | |
100 g | Riven Gratängost | |
400 g | Nötfärs |
Sätt ugnen på 200 grader C. Bryn nötfärsen i en djup stekpanna eller kastrull. Tillsätt kryddmix, mjölk och passerade tomater. Rör om och låt småkoka i några minuter.
Häll lite sås i botten på en ugnsfast form. Varva sedan sås och plattor. Avsluta med lite sås och toppa med ost.
Tillaga i ugnen ca 15 minuter eller tills plattorna är mjuka och lasagnen fått fin färg. Servera med en god grönsallad, vitkålssallad eller tomatsallad.
Används torra plattor tillsätts 1 dl vatten i tomatsåsen och lasagnen gräddas i ca 30 minuter.