Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
75 g | Fetaost | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
400 g | Spaghetti | |
1 msk | Smör | |
1 krm | Salt Fint | |
1 st | Citron | |
250 g | Marinerad Kronärtskocka | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
50 g | Valnötter |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Tärna fetaosten, grovhacka valnötterna och skölj och grovhacka basilikan. Skölj och riv skalet av hela citronen.
Sila av pastan och blanda ner en klick smör. Tillsätt kronärtskockor och hälften av oljan från burken, fetaost, valnötter, basilika och citronskal.
Smaka av med saft från halva citronen, salt och peppar.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: Kcal: 587 Fett: 33 g Protein: 16 g Kolhydrater: 56 g
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria