Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
125 g | Körsbärstomater | |
125 g | Sugarsnaps | |
Pasta pesto | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
400 g | Spaghetti | |
50 g | Riven Ost | |
100 g | Pesto Grön | |
200 g | Kycklingbacon | |
0,5 dl | Vatten |
Pasta pesto: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skär kycklingbaconet i strimlor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek baconet krispigt.
Tillbehör: Värm sugar snaps i lite vatten på spisen. Sila av vattnet och lägg upp dem i en skål. Skölj och dela tomaterna och lägg upp i en skål.
Pasta pesto: Sila av vattnet från pastan men spara 1/2 dl vatten. Tillsätt pesto och ost till pastan och blanda om. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på tallrikar och toppa med knaperstekt kycklingbacon.
Servera grönsakerna vid sidan om.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 616 kcal, 23 g protein, 31 g fett, 58 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta